Overgaard Gods vælger SKIOLD igen

Opførelsen af ny klima stald med bl.a. SKIOLD ventilation

Overgaard Gods er ét af Danmarks største godser, og har en fantastisk historie der går helt tilbage til 1545. Overgaard Gods har været igennem en større strategisk fokuserings-strategi de seneste år, og den nye ledelse på godset, og i svineproduktionen, har resulteret i det bedste årsregnskab nogen sinde i 2016. Svineproduktionen er dog ét af de mindste forretningsområder, men udgør en betydelig andel af overskuddet. I 2017 forventer de at eksportere 37.500 grise, hvilket er en vækst på 11.500 stk. 


Overgaard Gods har produceret såvel 7 kg samt 30 kg smågrise, men et strategisk skifte til udelukkende 30 kg grise, har betydet opførelsen af en ny klima stald bestående af 8 sektioner. Fra SKIOLD har de købt ventilationsløsning med kombi-diffus ventilation, varmeløsning, transpork udfodring, Maximat foderautomater samt dertil elektronisk styring.


Vi har valgt en SKIOLD løsning, da vi tidligere har god erfaring med produkterne, og da vi skulle have et tørfoderanlæg, var det helt naturlige valg en SKIOLD løsning. Vi valgte også deres automater igen, SKIOLD Maximat, da de har fået rigtig gode anmeldelser og de er nemme at bruge i daglig drift” udtaler Kristian Vinther, driftsleder på Overgaard Svineproduktion. 


Der optimeres kraftigt i den daglige drift, og det har allerede vist rigtig gode resultater, men det stopper ikke her. Via bedre genetik og dygtig ledelse har de nedbragt dødeligheden væsentligt, og har et mål om en dødelighed på 1.5 %. De har også sat produktionsmål på 40 grise per årsso inden for de næste par år, pt. er de på 36 stk. 


Stort tillykke til Overgaard Gods for de allerede flotte resultater, og til deres medarbejdere som udgør et rigtig godt team.


Se video


Svinestald - SKIOLD



 


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Læs mere STALD / FODER

Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. De…

Læs mere SKIOLD / DIGITAL