Lundegård opformering udvider

Til samlet 30.000 slagtesvin

Søren Østergaard har været igennem et generationsskifte, og er nu i fuld gang med at fremtidsikre sin bedrift. Han har erkendt, at den nuværende bedrift på 650 årssøer ikke vil være fremtidssikker, og bygger derfor en ny gård på 7000 m2 på bar mark, så han i alt får en produktion på 30.000 slagtesvin.


For at kunne leve af at være landmand i fremtiden, skal jeg minimere mine omkostninger per produceret gris, og det kan jeg gøre ved en mere effektiv og større bedrift. Ligeledes er det vigtigt for mig, at Lundegaard er en attraktiv arbejdsplads, da dygtige og erfarne medarbejdere er med til at skabe en bedre bedrift.” udtaler gårdejer Søren Østergaard


Han har købt en totalløsning fra SKIOLD med et indtransportanlæg på 80 tons/timen, mølleri med SKIOLD skivemølle samt SKIOLD vådfoderanlæg.


Jeg har haft SKIOLD produkter i mange år som jeg har været rigtig glad for. Da jeg skulle udvide, var det vigtigt for mig at finde en leverandør med en driftssikker løsning og helst fra en leverandør som ligger tæt på gården.


I nærheden var SKIOLD den suverænt bedste leverandør, da jeg kan se deres fabrik fra min silo", fortæller Søren smilende "men valget på SKIOLD blev også foretaget grundet tiltro til, at den totale løsning er driftssikker og fremtidssikker


Følg Lundegård på facebook:


NYHEDER FRA SKIOLD

Bliv inspireret, udforsk de nyeste innovationer og historier fra SKIOLD, og få input til dit næste projekt.

Tilmeld dig SKIOLDs nyheder her

SKIOLD SmartDos | Fodringssystem til løsgående, drægtige søer

Individualiseret fodring for optimale resultater

Læs mere STALD

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Læs mere STALD / FODER

Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. De…

Læs mere SKIOLD / DIGITAL